Поръчка

  1. Потребителят има право да поръчва всички стоки, посочени в edecori.com. При извършване на поръчка потребителят има право да избере вида и модела на стоките и количеството им, условията за плащане, начина и сроковете за доставка, според предложените на edecori.com възможности. При извършване на поръчка потребителят влиза в договорни отношения с Некст Адвъртайз ЕООД за покупко-продажба на избрания артикул, регламентирани с настоящите Общи условия. Договорът за продажба от разстояние между Некст Адвъртайз ЕООД и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на Некст Адвъртайз ЕООД.
  2. Всички поръчки, получени в петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в следващия първи работен ден.

 

Плащане

  1. Заплащането на цената по договора се извършва посредством посочените на edecori.com начини, като с извършването на плащане потребителят прави доброволно изявление, че е съгласен да заплати продукта и че е съгласен с Общите условия.
  2. Посочените на edecori.com цени на продуктите са крайни и са с включен ДДС.
  3. Некст Адвъртайз ЕООД си запазва правото да променя цените на продуктите.
  4. Плащането се извършва чрез:

1.наложен платеж – при доставка на поръчания продукт

 

Доставка

  1. Доставката на поръчан чрез edecori.com продукт се извършва с куриерска фирма до посочения от потребителя адрес. 
  2. Доставката за София и страната се извършва в рамките на 5-7 работни дни ако продуктът е наличен в магазин , в интервала 9 – 18 часа. Доставката на продукти за които се изисква технологично време за изпълнение се извършва в рамките на договорения срок. При доставка с куриерска фирма до места, обслужващи се по съответен график, срокът за доставка може да бъде удължен, за което Некст Адвъртайз ЕООД не носи отговорност.
  3. Срокът за доставка може да бъде удължен поради възникнали форсмажорни обстоятелства, при което Некст Адвъртайз ЕООД си запазва правото да удължи посочените срокове, като получателят ще бъде своевременно уведомен.
  4. При доставката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката.